logo.jpg gip1.jpg

Гордеем се, че ТЕХНОЕК ЕООД е българска фирма превърнала качеството и грижата за клиента в своя мисия.Фирма "ТЕХНОЕК ЕООД функционира от далечната 1994 г.През всички тези години фирмата се специализира в проектирането, изграждането и поддръжката на системи за резервно електрозахранване - дизел генератори и UPS системи.

В рамките на няколко години фирмата успява да изгради стабилен и отговорен екип. Разширихме производствената база , стъпихме на местния пазар като конкурентна фирма и успяхме да разширим вътрешния си пазар и в други градове извън територията на гр.София.

Множество компании се довериха на нашия професионализъм и опит.

Поддържаме голям асортимент и работим съвместно с доказали се производители.

Реализираните обекти до сега са както малки и средни клиенти, така и големи вериги магазини, хотелски комплекси и административни учреждения.

Днес на територията на страната ни има доставени и монтирани над 400 дизелгенератора и над 200 сключени договори за поддръжка.

Разполагаме с четири екипа обучени сервизни техници в градовете София, Стара Загора и Варна. Екипите са оборудвани с високопроходими автомобили и всички необходими материали и инструменти за осъществяване на качествена поддръжка на оборудването.

Два екипа обучени техници, отговарящи за монтажна на доставеното оборудване.